Middag hos Magnusson Domeij
april 28th, 2009Det här var andra middagen vi hade och nu hade turen kommit till Christoffer att få vara värd.
På denna middag hade vi även med oss Pravin som var min rumskamrat på OS.
Fredrik inledde med en lite amis på glasbakad gös rullad i purjolöksaska med rödbetor, pepparrotscremé och dilljuice.
Fredriks andra rätt: Brynt smör bakad havskräfta med cremè på havskräfta, tartar på salma lax, kokt vaktel ägg och maltsticks.
Till det drack vi A Christmann Riesling
Christoffers varmrätt var en Kaninsadel från Vreta gård fylld med kyndel och spenat, syrlig morotscremè, stekt bröd.
Vid sidan om så serverades en liten vårgryta med kyndel & citronsås.
Till varmrätten serverades denna underbara Pinot som Christoffer fixat genom sin bror Daniel Som jobbar på vinföretaget klunk.
Pravins fick äran att skapa en osträtt, det blev en Prästostcremé med rödbetsmarmelad hasselnötter och tryffel.
Den här kanske ni börjar tröttna på, men i allafall så fick dom min pre-dessert med mariekexglass och tuben med kräm på bryntsmör.
Till dessert hade jag gjort min gräddfilspannacotta med citronkräm, getmjölksskum och dillglass.
Till desserten drack vi Nivole
Jag hade verkligen trevligt och nästa gång är det jag som är värd.
Nu åker jag till Tyskland några dagar jag ska vara med i en stor desserttävling som Valrhona andordnar, mer om det senare. På fredag bjuder jag på något med banan hej så länge.